Trainers

Anne-Kee van der Krieke

Wat heeft Amsterdam iets moois neergezet met schuldhulpverlening Route 020! Ik ben er super trots op en deel mijn kennis graag. Zo kunnen wij samen Amsterdammers nog beter helpen.

Zlata Chabo

Mijn passie voor het geven van deze training komt uit mijn betrokkenheid bij de schuldhulpverlening als een hulpinstrument. Het is een mooi instrument dat wij verder samen kunnen ontwikkelen door het te gebruiken en te leren van de ervaringen hiermee. Graag wil ik mijn passie, kennis en ervaring delen met andere hulpverleners zodat zij dit instrument efficiënt kunnen gebruiken en ervan kunnen leren.

Tessa Zentveld

Deel uitmaken van het Wegwijs in Schuldhulpteam geeft mij veel energie en voldoening. Het contact leggen met andere hulpverleners uit de wijk, het delen van ervaringen en op die manier uitwisselen en vergroten van kennis rondom schulden, en haar signalen en gevolgen zorgen ervoor dat iedere training voor mij weer is geslaagd.

Hasgul Celik

Als professionals spelen we een belangrijke rol bij het bevorderen van gedragsverandering. Als WIS-trainer is mijn doel om professionals in staat te stellen effectief bij te dragen aan het helpen van mensen die worstelen met financiële problemen. Samen streven we ernaar zowel kennis als vaardigheden te vergroten die nodig zijn voor effectieve begeleiding. Als trainer geniet ik enorm van het zien dat deelnemers hun kennis vergroten en in staat zijn kwetsbare mensen binnen de schuldhulpverlening de juiste weg te wijzen. Dit geeft mij enorm veel voldoening

Christophe Geuskens

Het hebben van problematische schulden is erg ingrijpend voor de mensen die het betreft. Ik vind het belangrijk dat iedereen die kan helpen, ook in staat wordt gesteld om dat te doen. Dat is waar Wegwijs in Schuldhulp voor staat.

Ik ben supertrots op ons bevlogen en deskundig team van trainers die zich inzetten om sociaal professionals en werkgevers te trainen. Het is een plezier om met hen samen te werken en daarmee impact te hebben op het leven van mensen met geldzorgen.

Angela Menagé

Als ondersteuner van Wegwijs in Schuldhulp is het heel mooi om te zien hoe de trainingen door de deelnemende professionals altijd weer zo positief worden geëvalueerd. De training heeft voor professionals een grote meerwaarde in hun werk met Amsterdammers en ik ben blij hieraan een bijdrage te kunnen leveren.